понедељак, 24 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Становници Вишњићеве из Калуђерице: Док је њима до клизања, нама је овако

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Код нас је јутрос баш овако, како видите на насловној фотографији. Нама клизалиште није потребно, ми га одавно имамо, захваљујући актуелној власти, започињу свој допис мештани Крушедолске (бивше Вишњићеве) улице из Калуђерице.

 -Хиљаду пута смо се обраћали и ко зна колико разних обећања добили. Од јануара до марта, од марта до јуна, од јуна до септембра, од септенбра до новембра и тако скоро десет година. Зашто? Ко жели да гледа како се мучимо и годинама молимо да решимо у 21. веку асфалт до својих кућа, ту на пар километра од центра Београда?'Улица Вишњићева је већ 15. дана раскопана само из разлога што је тендер расписан и радови започети. Како нико није дошао, пре радова, да погледа стварно стање наведене улице десило се оно што данас имамо- немамо улицу. А ка тој улици гравитира још 27 прилаза, наводе још мештани ове улице из Калуђерице у допису надлежним органима.

visnjkisaul

Опширније о проблемима мештана Калуђерице из ове улице- ОВДЕ

 

 

*Ова рубрика служи за критички став према појавама у друштву. Фотографије објављене у текстовима се користе у критичке или уметничке сврхе настале као део наше стварности. Текстови у овој рубрици нису ставови Жиг инфа, већ изричито критика појединца.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније