петак, 21 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Гроцка: Сима саветује „пријатеља“ Панту

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић, који очекује  пресуду 23 фебруара за паљење куће новинару портала Жиг инфо, на друштвеној мрежи Фејсбук саветује садашњег председника Драгана Пантелића –Панту.

Према Симоновићевим речима, са званичног Фејсбук профила, садашњи председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је његов пријатељ али је неспособан да води Општину, те му је паметније да се врати кући свом бизнису.

sima o panti

 

Драгољуб Симоновић каже и да Панти (актуелном председнику Гроцке) нема помоћи чак и кад би му он помогао, јер мора да растера ту банду (садашње руководство ГО Гроцка, које је и бивше Симоновићево). Симоновић поставља питање да ли Панта уопште сме да их растера.

sima o panti2

 

Интересантно је, да су на једном од рочишта за паљење куће нашем новинару Милану Јовановићу, Симоновић и његов правни тим  изјавили да иза хајке на њега стоји цео врх државе, па и сам Александар Вучић. У овим коментарима, Драгољуб Симоновић изјављује да се иза имена Александар Вучић крију свакакве будале.

sima o panti3

 

Драгољуб Симоновић је искористио прилику и да подсети грађане Гроцке, да је за време његовог мандата Општина имала највећи буџет, као и шта је све урађено у том временском периоду.

sima o panti4

 

Пале су  оптужбе да је актуелна власт у Гроцкој „банда“, која је добила гласове само на  Вучићево име и његов (Симоновићев) рад. Такође, Симоновић је поставио питање и ко је то квалитетнији од њега.

sima o panti5

sima o panti6

 

Симоновић у коментарима наводи да су садашњи чланови напредњака „продали веру за вечеру“,  а да је највећи кривац за уништење СНС-а у Гроцкој садашњи повереник Милосав Миличковић- Миличко, који је „подмазан да лаги“.

sima o panti7

 

А ако би Драгољуб Симоновић само хтео , СНС-а садашњег у Гроцкој нигде не би било.

sima o panti8

Ови, као и многи други Симоновићеви коментари налазе се на ОВОМ ЛИНКУ:

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић,

Насловна фотографија: Илустрација- карикатура

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније